Tekstversie

Met vestigingen in Zeewolde, Ermelo en Deventer

Een passepartout is er niet alleen voor bescherming, maar ook voor verfraaiing. Samen met een passende lijst krijgt de afbeelding een sterkere uitstraling.


Op deze website vindt U de portal van een aantal samenwerkende bedrijven op gebied van kunst en lijsten in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel.

"Kunst en Lijsten" heeft momenteel 3 vestigingen en bestaat uit;
ArtXpoze, Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij in Zeewolde
(klik hier)
Kunstuitleen Noordwest Veluwe in Ermelo, nabij Harderwijk
(klik hier)
en Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer
(klik hier) .
De drie zelfstandige Kunstuitlenen van "Kunst en Lijsten" werken samen op het gebied van administratie en collectiebeheer onder de noemer "Kunstuitleen Midden Nederland".


ArtXpoze in Zeewolde en Kunstuitleen Deventer beschikken beiden over een ruim gesorteerde kwaliteitslijstenmakerij, waar U werkelijk alles op een originele en passende wijze, op maat, kunt laten inlijsten.
Kunstuitleen Noordwest Veluwe heeft tegenwoordig ook een inlijstservice. Het is een servicepunt voor het uitzoeken en adviseren van inlijstingen. Het inlijstwerk zelf zal door de vestiging van Kunst en Lijsten in Zeewolde uitgevoerd worden. Zo blijft alles in vertrouwde handen en kunt u rekenen op een mooi resultaat.

Naast deze activiteiten zijn er een schilderijrestaurator en een interieur-en lichtadviseur die meewerken in dit samenwerkingsverband. Voor informatie over deze extra dienstverlening kunt U contact opnemen met één van de vestigingen. Zeewolde heeft sinds enige tijd een afdeling met Designverlichting die volledig verzorgd wordt door Interieur en Licht. Daarin vindt u een selectie exclusieve designverlichting van diverse merken.

In alle drie de vestigingen van Kunst en Lijsten vindt u diverse stijlvolle, kunstzinnige geschenkartikelen, zoals het Molinari glaswerk op de foto hier onder, vazen en kommen van Olav Slingerland, beeldjes van Wilhelmien Nijboer en de kleurrijke beeldjes van Jacqueline Schäfer op de foto hiernaast.

VOORJAAR 2019 BIJ KUNST EN LIJSTEN

Voorjaar bij Kunst en Lijsten Met een afbeelding van dit frisse schilderij van Catrien Dirkmaat, " De kleur van het licht", luiden we het voorjaar van 2019 in. Dit werk was te zien tijdens de expositie van Catrien in onze vestiging in Deventer en is nu beschikbaar via de Kunstuitleen voor huur en koop.


* DE AKTUELE NIEUWSBERICHTEN
VAN KUNST EN LIJSTEN EN KUNSTUITLEEN MIDDEN NEDERLAND:

* KORTE SLUITING EIND MEI
Alle drie onze vestigingen en de administratie zijn in de week van 27 mei t/m 2 juni gesloten.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze
digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren.
U kunt de catalogus bereiken door op de foto hiernaast te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen.

* VOORJAARS-ACTIE KUNSTUITLEEN
In de voorjaarsperiode is het een geschikte tijd om het in huis gezelliger te maken, o.m. met mooie kunst.
Onze voorjaars-actie van de Kunstuitleen haakt hier bij aan. Lees er meer over bij de nieuwtjes van de vestiging van uw keuze.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN ZEEWOLDE

ARTXPOZE, KUNSTUITLEEN, GALERIE EN LIJSTENMAKERIJ

* VOORJAARS-AKTIE KUNSTUITLEEN
Wie dit voorjaar lid wordt van onze Kunstuitleen krijgt een mooi welkomstcadeau. Het hangt samen met het 30-jarig jubileum van onze Kunstuitleen op de Veluwe. Op de
website kunt u hier meer over lezen.

* OPENINGSTIJDEN
Momenteel zijn
Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze en Interieur en Licht weer wekelijks (zonder afspraak) geopend op donderdag, vrijdag- en zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google

* KORTE SLUITING EIND MEI
Alle drie onze vestigingen en de administratie zijn in de week van 27 mei t/m 2 juni gesloten.

* NU OOK SCHITTERENDE DESIGNVERLICHTING BIJ ARTXPOZE
In de galerie-ruimte van ArtXpoze is een presentatie met designverlichting ingericht door
Interieur en Licht. Daarin vindt u een selectie exclusieve designverlichting van diverse merken.
Naast deze selectie kan Anneke Bulstra van Interieur en Licht nog een enorme hoeveelheid andere designverlichting aanbieden, omdat zij enkele tientallen verlichtingsmerken vertegenwoordigt. Verder verzorgt zij lichtplannen en interieuradviezen.

* Klik
hier voor de website van ArtXpoze.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN ERMELO

KUNSTUITLEEN, GALERIE EN INLIJSTSERVICE NOORDWEST VELUWE

* VOORJAARS-AKTIE KUNSTUITLEEN IN TEKEN 30-JARIG JUBILEUM
Wie dit voorjaar lid wordt van onze Kunstuitleen krijgt een mooi welkomstcadeau. Het hangt samen met ons 30-jarig jubileum. Sinds 2e Paasdag van dit jaar is
Kunstuitleen Noordwest Veluwe (vh CBK Gelderland) 30 jaar gevestigd in Ermelo op de Veluwe. Op onze website leest u hier meer over.

* INLIJST-SERVICE
Kunstuitleen Noordwest Veluwe heeft tegenwoordig ook een inlijstservice. Het is een servicepunt voor het uitzoeken en adviseren van inlijstingen. Het inlijstwerk zelf zal door de vestiging van Kunst en Lijsten in Zeewolde uitgevoerd worden. Daar bevindt zich een ruim gesorteerde kwaliteitslijstenmakerij, waar ze werkelijk alles op een originele en passende wijze, op maat, kunnen inlijsten. Zo blijft alles in vertrouwde handen en kunt u rekenen op een mooi resultaat.


* OPENINGSTIJDEN
Kunstuitleen Noordwest Veluwe is wekelijks (zonder afspraak) geopend op zaterdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.

* Op maandag is het mogelijk om op afspraak een bezoek aan de Kunstuitleen te brengen.

* KORTE SLUITING EIND MEI
Alle drie onze vestigingen en de administratie zijn in de week van 27 mei t/m 2 juni gesloten.

* Kunstuitleen Noordwest Veluwe is verhuisd van de bibliotheek naar
zalencentrum en theater De Dialoog. Het nieuwe bezoek-adres is Raadhuisplein 4 in Ermelo (foto)

* Klik
hier voor de website van Kunstuitleen Noordwest Veluwe.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN DEVENTER

KUNSTUITLEEN, GALERIE EN LIJSTENMAKERIJ DEVENTER

* OPENINGSTIJDEN
Momenteel is
Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer weer wekelijks (zonder afspraak) geopend op donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.

* KORTE SLUITING EIND MEI
Alle drie onze vestigingen en de administratie zijn in de week van 27 mei t/m 2 juni gesloten.

* VOORJAARS-AKTIE KUNSTUITLEEN
Wie dit voorjaar lid wordt van onze Kunstuitleen krijgt een mooi welkomstcadeau. Het hangt samen met het 30-jarig jubileum van onze Kunstuitleen op de Veluwe. Op de
website leest hier meer over.

* EXPOSITIE
Een expositie van Catrien Dirkmaat in de Kunstuitleen is voorbij en de 10 nieuwe schilderijen van bloemen en boeketten zijn nu voor huur en koop beschikbaar via Kunstuitleen Deventer.

* UITVERKOOP WISSELLIJSTEN
Dit voorjaar ruimen we een keer stevig op! We bieden een aantal wissellijsten aan tegen superscherpe prijzen met kortingen van ruim 50%. Het gaat om lijsten die we kort in gebruik hebben gehad voor eigen exposities en uitlopende profielen. Dus voor wie iets zelf low-budget wil inlijsten is dit een mooie kans. De maten variëren van 20x30 tot ongeveer 70x90.

* NIEUWE KUNST IN COLLECTIE
Onlangs hebben we een aantal nieuwe werken aan kunnen schaffen die nu in de collectie opgenomen zijn. Het gaat om heel diverse werken van o.a. Jennifer Wijnbergen, Piotr, Ronald Boonacker, Oliver Beijn, Kantcho Kanev, Saskia Bremer, Quaraish, Merche Oleivre, Ada Breedveld, Peter Meijer en natuurlijk van Ineke ten Kaate.

* Klik
hier voor de website van Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer.

"Let's Party"van Marianne Naerebout: een prachtige, kleurige, grote en vrolijke zeefdruk.


Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland
Correspondentie-adres / administratie: Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde, tel. 036-5226632, e-mail; info@kunst-en-lijsten.nl
Kunst en Lijsten kunt u ook volgen via
Facebook (klik hier) en op Twitter (klik hier).